logo

 

BYTESMARKNAD 2017

 Kolla mina varor Information Öppettider

Kolla vara

Välkommen till årets bytesmarknad


Helgen 20-22 oktober anordnar Sundsvalls Slalomklubb sin årliga bytemarknad i Bilbolagets lokaler på Bultgatan 4 i Sundsvall. Sälj de vinterprylar du inte längre har användning för och köp utrustning inför kommande vinter. En otrolig mängd varor byter ägare denna helg och vi utlovar ett fantastiskt utbud av utrustning till bra pris. Med det stora antalet besökare under helgen så är det också ett ypperligt tillfälle att sälja sina gamla prylar. 

Sälja


Under fredag kväll och under lördagen kan du lämna in dina varor. På plats finns medlemmar från klubben som kan hjälpa dig med prissättning. Kostnaden att lämna in är 30 kr per vara och om varan säljs går 15 % av försäljningspriset till Sundsvalls Slalomklubb. Spara inlämningskvittot inför utbetalning. Du kan kolla på webben om du sålt varan, det gör du genom att knappa in varunummer eller ditt mobilnummer på denna sida.

Köpa


På lördag kl. 10:00 startar försäljningen. På golvet finns det personal i gula västar som hjälper er med frågor. I kassan tar vi emot kort- swish- och kontantbetalning.

Utbetalning & återlämning


Från lördag kl 15:00 till söndag kl 15:00 kan du få betalning för dina sålda varor. Utbetalningar görs kontant. Dina osålda varor måste hämtas senast söndag 22/10 kl. 15:00.

Mat & Fika


Vi säljer hamburgare med festis för 25 kr utanför Bilbolagets huvudentré. Barn i ungdomsgrupperna har bakat och säljer fika inne i bilhallen


Försäljningsvilkor


Priset per inlämnad vara är 30 kr som betalas när varan lämnas. Du betalar för inlämningen av varan kontant eller med kort/swish. Varor lämnas in fredag-lördag (20-21 oktober). När du har lämnat in dina varor får du ett signerat kvitto. Observera att kvittot är en värdehandling och utan det kan vi inte betala ut pengar för dina sålda varor eller lämna ut osålda varor. Provisionen för såld vara är 15% och detta dras av från priset innan pengarna för såld vara lämnas ut. Om varan inte skulle bli såld betalar du ingen provision. Du kan själv hålla koll på om din vara är såld eller inte på www.sundsvallsslalomklubb.se/bytesmarknad. Det gör du under ”Kolla mina varor”. Då varan har blivit såld kan du hämta ut pengarna för den (dock tidigast lördag kl. 15:00). Osålda varor hämtas senast söndagen den 22/10 kl. 15.00 på Bilbolaget – de varor som inte hämtats ut innan denna tidpunkt skänks till Sportoteket i Sundsvall. Ersättning för sålda varor hämtas senast söndagen den 22/10 kl. 15:00 på Bilbolaget – om ersättning inte hämtats ut i tid får du kontakta Bytesmarknadsorganisationen senast den 29/10. En administrativ avgift på 200 kr kommer då att tas ut i samband med utbetalning.

 


Öppettider


Fredag 20 okt ...... kl. 18:00 - 21:00

Endast inlämning

Lördag 21 okt ...... kl. 10:00 - 16:00

Inlämning & försäljning

Söndag 22 okt ...... kl. 10:00 - 15:00

Försäljning